Att inreda är någonting jag verkligen brinner för! Jag kan sitta i timmar och drömma mig bort i diverse inredningsböcker och önska att jag hade en paradvåning att fylla med tavlor, klädhängare, möbler och porslin. Jag vet inte riktigt vad det är som gör inredning till någonting så värdefullt och speciellt, men har man det fint runtomkring sig är det betydligt enklare att prestera i vardagen och känna sig tillfreds när man kommer hem. I vanlig ordning har jag ett inredningsprojekt på gång och det handlar nu om hallen. Vi köpte ny bostad relativt nyligen och den hade till min glädje hall i vinkel. Att inreda en hall i vinkel är någonting nytt för min del, men jag tror att det kommer bli riktigt bra när väl allting kommit till rätta. Det som nu är fokus är hur vår klädhängare skall se ut.

Jag har en ganska bra idé om hur jag vill att känslan i rummet skall vara, men därifrån till att hitta en perfekt klädhängare är ganska långt. Det finns en uppsjö vackra klädhängare i flertalet inredningsbutiker, men den skall bryta av och smälta in samtidigt vilket kan vara en svår utmaning även om man varit aktiv och sysslat med inredning under lång tid. När det kommer till klädhängare och inredning över lag är jag riktigt kräsen men jag tror definitivt att det skall gå att hitta någonting på internet. Jag har handlat en hel del via diverse webbutiker, men faktiskt inte en klädhängare när jag tänker efter. För mig är det viktigt att den inte känns allt för ny. Det får gärna vara slitet och kanske till och med lite rostigt. Dessutom måste den vara ganska hög i och med att takhöjden skall komma till sin rätt. Jag hoppas att det finns någon i stil med en jag hittade för några dagar sedan. Den var tillfälligt slut när jag skulle beställa och jag vet inte om det finns tålamod för att vänta på att den kommer in på nytt. Jag skall göra mitt bästa för att hitta en bra klädhängare i eftermiddag och jag tror det skall gå!